Shooting happy people – primul meu workshop de fotografie de nunta

Am amanat momentul primului workshop fiindca eram sigur ca fotografia nu se poate preda. Stiu cum suna, dar trebuie sa simti imaginile pe care le faci. Retetele nu functioneaza fiindca nuntile sunt evenimente foarte diferite intre ele. Un stil propriu vine dintr-o cobinatie intre pasiune si experienta pe care nu ti-o poate preda nimeni intr-o zi.

Mi-am dat seama ca poti preda insa un fel de-a vedea lucrurile insa, poti ajuta un cursant sa isi gaseasca propria voce in zgomotul de imagini la care asistam. Daniel si Cristian si echipa lor au gandit workshopul tocmai cu aceasta idee in minte. Suntem speakeri foarte diferiti intre noi, aproape la extremele estetice ale acestui domeniu. Cred ca asistand timp de cate o zi la felul nostru de-a fi cu aparatul in mana va veti putea raspunde la multe intrebari. Desi e un workshop foarte foarte practic, in ziua de care sunt eu responsabil vom vorbi putin despre ceea ce ma face sa fotografiez asa si nu altfel, cateva detalii tehnice si cateva detalii estetice. Cateva detalii despre “research” mai creativ, cateva idei despre cum planuiesc o sedinta foto. Apoi urmeaza o sedinta foto de 4 ore in care vom fotografia impreuna un cuplu real pe strazile Brasovului. Ne vom juca cu fotografii luminoase si cu zambetul pe buze. Apoi vom edita impreuna sedinta foto in a2a parte a zilei si va stau la dispozitie cu orice fel de intrebari si discutii.

Detalii si inscriere aici http://www.weddingstaff.ro/rwpc-2014-conventie-fotografi-nunta/

Vlad Gherman este un fotograf de nunta, moda si portret cu studii superioare de fotografie de moda la University of Arts London. Cu experienta internationala de peste 8 ani de zile si peste 200 de evenimente a fotografiat nunti si campanii foto in Anglia, Spania, Italia, Franta,  Finlanda, Grecia si Scotia. Este editor in chief al revistei de fotografie si arta DECAY Magazine si are aparitii in numeroase publicatii precum  Estetica, Unica, Metro Uk si a avut clienti comerciali precum Dove Uk/Unilever si Roberta Biagi Italia.

vlad-gherman-destination-london