album foto fotocarte vlad gherman (8)

 

Albumul meu preferat pentru nunta este de 30X30 de centimetri, cu coperta de piele naturala, imprimat la o calitate superba de 640dpi pe hartie foto mata, de patruzeci de pagini.

Aceste albume sunt proiectate sa dureze o viata si sa fie o bucurie pentru voi, familia voastra, si pentru generatiile care vor urma. Eu asez personal fotografiile in album, iar selectia imaginilor

este facuta impreuna cu voi. Cand fotografiez o nunta inca ma gandesc cum va arata albumul final pentru ca, oricat ar fi de performant un monitor de calculator nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai cand tii in mana un album cu imaginile tale preferate. Din cauza caracterului foarte personal al designului albumelor ele sunt disponibile doar clientilor carora le-am fotografiat eu nunta.

 

 


 

RO: O varianta mai mica a albumului vostru (20X30cm) pentru familie si prieteni. Coperta albumului este dintr-o fotografie laminata si are 30 de pagini.

 

Album Hardcover fotocarte vlad gherman photography (1)Album Hardcover fotocarte vlad gherman photography (2)Album Hardcover fotocarte vlad gherman photography (3)Album Hardcover fotocarte vlad gherman photography (4)Album Hardcover fotocarte vlad gherman photography (5)